11 april 2015
19:20

Pixbo Wallenstam IBF 1

Referat: Hovslätts IK P01 - Pixbo Wallenstam IBF 1

Sista gruppspelsmatchen mot Pixbo Wallenstam slutade med seger 4-2 (0-0,4-2). Detta innebär A-slutspel imorgon bitti (oavgjort räckte) kl. 08:00 i Idrottshuset, D-hallen (samling 07:20 vid D-hallen). Vi har redan gjort det fantastiskt bra med 3 segrar i denna cup (detta mot ett år äldre). Nu väntar gruppettan i grupp C, FBC Lerum.

Matchen idag var riktigt bra mot ett välspelande Pixbo. Vi stod dock upp bra och matchen var spännande, motståndarna gick ju för seger. Trots 0-0 efter första var det riktigt kul att titta på denna match. Motståndarna lyckades göra 0-1 i mitten på sista perioden och där kändes det lite tufft. Dock kvitterade vi snabbt efter detta och sedan av bara farten gjorde vi två mål (riktigt snygga) till. 3-1 till oss med ca sex minuter, kändes tryggt. Men sedan åker vi på en 5-minutersutvisning, alltså får vi inte in den utvisade vid eventuellt Pixbomål. Tufft läge, men då gör vi 4-1 i boxplay, vi brukar inte nämna enskilda spelare som gör mål men detta var ett helt lysande snyggt mål av Wille. Fyra minuter kvar och det kändes som Pixbo var lite chockade efter detta. Fyra mål på ca fyra minuter. Dock fortfarande boxplay och de får in en kvittering med ca 1,5 minut kvar. Segern dock klar.